Fibromiàlgia-Notícies.

Arrandeterra col.labora amb el programa d’educació per la salut per a pacients amb Fibromiàlgia.

Enguany, després de l’èxit en els resultats i les notícies  adquirides la darrera vegada;  Arrandeterra col·laborarà de nou amb el programa d’Educació per la Salut, dirigit a persones amb Fibromiàlgia, a la província de Girona.

És el primer seguiment enregistrat que es fa amb aquest tipus de pacients i Coaching assistit amb cavalls.

L’Equip d’Arrandeterra col·laborarà amb el personal d’Infermeria que porta treballant amb aquests pacients tot l’any, duent a terme un procés de Coaching assistit amb cavalls per a persones amb Fibromiàlgia.

Us informarem dels resultats!

Notícies-Fibromiàlgia

Què és la Fibromiàlgia?

La fibromiàlgia és una síndrome crònica que es caracteritza per un dolor difús, cansament i altres símptomes. No és contagiosa, i recents estudis semblarien indicar que pot haver-hi una predisposició genètica.

Encara hi ha molts dubtes al voltant de la natura de la malaltia i actualment no hi ha cura, encara que existeixen formes de millorar la vida dels afectats.

Fins i tot en l’actualitat, pel seu desconeixement i dificultat de tractament, alguns professionals de la medicina s’han mostrat escèptics o han rebutjat l’existència de la malaltia malgrat que aquesta va ser reconeguda com a tal el 1982 per l’OMS.

Més informació: Fibromiàlgia.

Esta entrada fue publicada en aprenentatge amb cavalls, Coaching amb cavalls, equinoteràpia, formació, intervencions assistides amb animals., relaxació amb cavalls, Teràpia cavalls. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *