Exercicis amb cavalls i tècniques per a la millora i control de l’ansietat.

El contacte amb la naturalesa i els animals, provoca, de manera espontània, un estat de benestar i relaxació profunds; allibera la nostra ment, i ens col.loca en el present, que és en l’únic espai de temps on podem fer qualssevol acció.

L’ansietat és la forma que té el nostre cos de parlar i d’expressar allò que la nostra boca no diu. La forma d’erradicar-la és, buscant la causa i afrontant la realitat fent les accions pertinents.

Arrandeterra ofereix unes sessions guiades per un equip d’infermeria, i coachs especialitzats amb cavalls, on l’objectiu és ensenyar als assistents, tècniques de relaxació i millora de l’ansietat, així com la búsqueda de l’origen dels síntomes.

Una vegada descobert l’origen del desequilibri, cada persona treballarà els objectius que s’hagi marcat personalment, i es comprometrà a fer les accions que pertoquin per aconseguir-los.

L’equip multidisciplinar d’Arrandeterra es compromet a acompanyar i recolzar a les persones en el procés de creixement personal i a restabliment l’equilibri cos-ment.

Dies: a convenir segons grup. 2 sessions al mes de 1 hora i mitja cadascuna.

Horaris: a convenir segons el grup.

Preu: 45 euros al mes per persona.

Més informació i reserves: 669 253 487. Maria.

Esta entrada fue publicada en aprenentatge amb cavalls, Coaching amb cavalls, relaxació amb cavalls. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *