DIADA SOLIDÀRIA A SANT DALMAI

Autora foto: Anna González Bello.

El passat dia 11 de desembre, Arrandeterra va col.laborar desinteressadament amb la Primera jornada solidària per als amants dels animals, on tot el que es va recol.lectar va ser per la Marató de TV3 que aquest any recaudava fons per als trasplantaments.

Durant el matí del diumenge, es van fer diverses activitats amb gossos i amb en Romeu i la Julieta, dos exemplars esplèndits d’Arrandeterra.

Autora foto: Anna González Bello.

Es van fer demostracions d’Agility, i activitats i jocs amb els nens amb gossos d’assistència.

En Romeu i la Julieta van fer una petita demostració del que podem treballar amb el cavall desde peu a terra i desde sobre, entenguent aquest treball, desde habilitats socials, motrius i/o lingüistiques.

Mentre feiem jocs de memòria i psicomotricitat amb els infants voluntaris, vam explicar al públic assistent, per a qui pot ser beneficiosa l’equinoteràpia, com treballem  i quines afectacions físiques i mentals es poden tractar.

Autora foto: Anna González Bello.

Aquesta curiosa parella van causar gran expectació, ja que no és freqüent, veure una relació de cura i d’amistat tant estreta entre un xai i un cavall.

Autora fotos: Anna González Bello.

Gràcies a tots per posar el vostre granet de sorra per la Marató! és per una molt bona causa!!

Esta entrada fue publicada en aprenentatge amb cavalls, formació, Sin categoría y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *